Schrijverije Veeningen

Ik wist niet dat incasso zó voordelig kon zijn!

Bij Schrijverije Veeningen werkt Richard Mulder, afgestudeerd gerechtsdeurwaarder. Richard beschikt over ruim 16 jaar werkervaring binnen de incassobranche en heeft ruim 9 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder in en rondom steden zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast is Richard allround tekstschrijver. Het afgelopen jaar heeft hij al veel teksten geschreven voor de Schrijverije en hij gaat daar graag mee verder.

Neem direct contact op met Schrijverije Veeningen
Telefoon: 06-397.716.31
Email: richard@schrijverije.nl

Wat Richard tijdens zijn werk als deurwaarder is opgevallen, is dat de kleinere MKB’ers niet of nauwelijks (kleine) vorderingen uit handen geven aan een gerechtsdeurwaarderskantoor, omdat de kosten erg hoog zijn. En wanneer er no-cure no-pay beloofd wordt, zie je al snel dat er niet teveel tijd aan de zaken besteed mag worden, simpelweg omdat het niet zoveel oplevert voor de gerechtsdeurwaarder. De Schrijverije Veeningen wil daar met de dienst Incasso voor het MKB echt iets aan gaan doen. Geen verplichte pakketten en geen lokkertjes zoals no-cure no-pay. Maar gewoon eerlijk zaken doen, want niemand werkt gratis.

Scherpe tarieven dienstverlening van De Schrijverije Veeningen

De Schrijverije Veeningen wil de incassodiensten voor het MKB maar ook voor prive-personen toegankelijk maken en houden. Daarom werken wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven (tarieven excl. 21% BTW).

Incasso afgeschreven vorderingen worden berekend op het 50-50 principe. Dit houdt in dat van het geïncasseerde bedrag 50% voor u is en 50% voor De Schrijverije Veeningen incl. kosten en BTW.

Omdat de vordering al afgeschreven is, is het alleen maar heel mooi wanneer er toch nog betalingen op binnen gaan komen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.