Tekstcorrecties

Heeft u een tekst geschreven en wilt u zeker weten dat er geen fouten zitten in uw tekst? Goede teksten bevatten geen grammaticale fouten, typefouten en verkeerd gespelde woorden. Wij voeren tekstcorrecties uit, of het nu om zakelijke documenten gaat, om een scriptie, een website tekst of om een e-mail. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor tekstcorrecties:

  • tekst corrigeren
  • tekst redigeren
  • tekst herschrijven

Als u kiest voor tekst corrigeren, dan lezen wij uw tekst grondig en verbeteren deze waar nodig. We letten met name op foutieve spelling en grammaticale fouten, de befaamde d en t. Ook zorgen wij dat dubbele woorden worden verwijderd.

Tekst redigeren of herschrijven

Tekstcorrecties in de vorm van redigeren gaat verder dan corrigeren alleen. De Schrijverije neemt uw tekst zorgvuldig onder de loep en zorgt dat uw tekst beter leesbaar wordt, zinnen beter lopen en alinea’s goed zijn ingedeeld. U kunt ook kiezen voor redigeren van tekst inclusief seo. Seo teksten zijn teksten die speciaal zijn geschreven voor het internet. Beter worden gevonden, beter scoren in de zoekmachines met uw bedrijf, webshop of dienst. Tekst redigeren betekent dat de strekking van uw tekst wordt behouden en uw eigen tekst zoveel mogelijk wordt behouden.

Tekst herschrijven gaat nog een stapje verder. Als u kiest voor tekstcorrecties in de vorm van tekst herschrijven dan zorgen wij voor geheel nieuwe teksten. Deze nieuwe teksten worden wel geschreven met behoud van de oude tekst, maar deze wordt wel in een nieuw jasje gestoken.

Tarieven voor tekstcorrecties

Tekst corrigeren, redigeren of herschrijven kost gemiddeld ongeveer 10 euro per pagina. De kosten hangen af van de moeilijkheid van de tekst en het aantal te corrigeren fouten. Neem gerust contact op met de Schrijverije als u meer wilt weten of een offerte wilt ontvangen. U kunt ons mailen maar ook gebruik maken van de offerte knop. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.