Tekstcorrecties

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je zeker weten dat er geen fouten zitten in jouw tekst? Laat jouw brief, website teksten of andere teksten nakijken door de Schrijverije! Je kunt kiezen uit:

  • tekst corrigeren
  • tekst redigeren
  • tekst herschrijven
  • tekst SEO optimaliseren.

Tekst corrigeren

Als wij jouw tekst corrigeren dan veranderen we niets aan de tekst. We kijken hem na, verbeteren spelfouten en andere fouten en we zorgen dat de zinnen lekker lopen. We letten onder meer op goed D en T gebruik, op aanhalingstekens, samenstellingen en verwijderen dubbele woorden.

Tekst redigeren

Als wij jouw tekst redigeren dan corrigeren we de tekst maar gaan daarbij een stapje verder. We zorgen voor een goede indeling van de tekst, kijken of je verhaal duidelijk en helder is en wijzigen zoveel als nodig is om jouw tekst naar een hoger niveau te tillen. We proberen daarbij wel jouw eigen tekst zoveel mogelijk intact te laten.

Tekst herschrijven

Het herschrijven van een tekst gaat nog een stapje verder dan het redigeren van een tekst. Wij zorgen ervoor dat de tekst die jij aanlevert in een heel nieuw jasje wordt gestoken. Het verhaal en de strekking blijven hetzelfde maar nu anders en beter. We zorgen voor een prima indeling van de alinea’s, lekker lopende zinnen en een helder en duidelijk verhaal.

Tekst SEO optimaliseren

Heb je een tekst die op het internet goed moet worden gevonden? Dan is SEO optimalatie een prima keus. Wij zorgen niet alleen voor een inhoudelijk sterke tekst die lekker leest maar ook voor optimaal keywordgebruik. Zo vindt Google jouw tekst beter en kan je hoger gaan scoren in zoekmachines.

Tarieven voor tekstcorrecties

De tarieven voor corrigeren, redigeren en herschrijven van teksten verschillen onderling niet zoveel. Wij berekenen vooraf hoeveel tijd het ons kost om jouw tekst onder handen te nemen. Je krijgt van ons een offerte vooraf dus je weet altijd precies waar je aan toe bent. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de offerte knop. Wij sturen je zo snel mogelijk bericht, meestal binnen 24 uur.

Reacties zijn gesloten.