SEO

Haal meer profijt uit uw site

U heeft een mooie website en nu wilt u graag veel bezoekers. De Schrijverije kan u hierbij prima helpen. Wij verzorgen zoekmachine optimalisatie voor uw website (SEO) in de breedste zin van het woord. Met SEO teksten maar eventueel ook met de technische kant van de site.

Met SEO zorgt u er voor dat uw website hoog gaat scoren in de zoekmachines. Dit zijn de zogenaamde organische zoekresultaten. De resultaten die u te zien krijgt als u een bepaalde zoekterm heeft ingegeven. Die zoekresultaten zijn gratis en heel geliefd waardoor het wel even duurt voordat uw website echt bovenaan staat. Wilt u meteen bovenaan staan? Kies dan voor SEA: zoekmachine adverteren. Hier betaalt u wel voor maar u heeft direct bezoekers op uw site.

Onze SEO en SEA diensten:

  • 100% nieuwe content. Dit zijn dus nieuwe teksten voor op uw site. Dit kunnen web teksten zijn, productteksten, categorieteksten, leuke blogs, kennisbankartikelen of landingspagina’s. Wij weten precies hoe de teksten moeten worden geschreven, wat er in moet staan en wat niet, hoe lang ze moeten zijn en onze teksten zijn natuurlijk foutloos en leuk om te lezen
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Review management
  • Optimaliseren Google Mijn Bedrijf
  • SEO training
  • Conversie optimalisatie
  • Optimalisatie gebruiksvriendelijkheid en mobielgebruik
  • Dashboarding en het meten van bezoekersgedrag en resultaten.

Meer over SEO teksten

De Schrijverije verzorgt uw SEO-teksten met betrekking tot vrijwel ieder onderwerp. Een goede SEO-tekst moet aan een aantal voorwaarden voldoen om er voor te zorgen dat uw bedrijf, product of dienst beter wordt gevonden door zoekmachines. Belangrijk onderdeel van de SEO-tekst is het kiezen van de juiste zoekwoorden.

SEO bij de schrijverije

Werkwijze

U wilt u dat uw website goed wordt gevonden op Google en bij andere zoekmachines? Laat de Schrijverije seo teksten schrijven zodat uw uw website kunt optimaliseren. De Schrijverije schrijft onder meer artikelen, blogs en seo teksten maar ook brieven, bezwaarschriften en voert tekstcorrecties uit. De werkwijze voor het schrijven van seo teksten is als volgt:

1. U bepaalt welke zoekwoorden voor u belangrijk zijn en geeft deze door aan de Schrijverije. Een voorbeeld: u heeft een schoonmaakbedrijf en wilt het liefst klanten aantrekken uit het MKB. Zoekwoorden zijn nu Schoonmaakbedrijf + MKB en eventueel een stad. Bij het bepalen van de beste zoekwoorden, moet u denken vanuit uw klant. Waarop zoekt uw klant? Waarschijnlijk zoekt uw klant op bijvoorbeeld “schoonmaakbedrijf MKB Schoonhoven”. Indien u iets verkoopt is het belangrijk u te onderscheiden, bijvoorbeeld “schuifdeuren glas reparatie”.

2. U geeft deze zoekwoorden door en wij gaan voor u aan de slag. Het kan gaan om geheel nieuwe teksten, ook wel content genoemd, of om het herschrijven van al bestaande teksten die vervolgens ook nieuwe content opleveren. De zoekwoorden dienen zo dicht mogelijk bij elkaar te staan.

3. Het is belangrijk dat uw tekst “goed “ is, dat wil zeggen dat zoekwoorden maar niet zo lukraak in de tekst moeten staan maar deel uit moeten maken van goedlopende zinnen en de tekst in zijn geheel goed leesbaar en relevant moet zijn. De Schrijverije zorgt daarvoor.

Logisch is dat hoe meer teksten u met zoekwoorden op het internet heeft staan, hoe beter u wordt gevonden. Sommige klanten laten daarom wel 100 of meer teksten schrijven door de Schrijverije.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.