SEO

De Schrijverije verzorgt uw SEO-teksten met betrekking tot vrijwel ieder onderwerp. Een goede SEO-tekst moet aan een aantal voorwaarden voldoen om er voor te zorgen dat uw bedrijf, product of dienst beter wordt gevonden door zoekmachines. Belangrijk onderdeel van de SEO-tekst is het kiezen van de juiste zoekwoorden.

SEO bij de schrijverije

Werkwijze

U wilt u dat uw website goed wordt gevonden op Google en bij andere zoekmachines? Laat de Schrijverije seo teksten schrijven zodat uw uw website kunt optimaliseren. De Schrijverije schrijft onder meer artikelen, blogs en seo teksten maar ook brieven, bezwaarschriften en voert tekstcorrecties uit. De werkwijze voor het schrijven van seo teksten is als volgt:

1. U bepaalt welke zoekwoorden voor u belangrijk zijn en geeft deze door aan de Schrijverije. Een voorbeeld: u heeft een schoonmaakbedrijf en wilt het liefst klanten aantrekken uit het MKB. Zoekwoorden zijn nu Schoonmaakbedrijf + MKB en eventueel een stad. Bij het bepalen van de beste zoekwoorden, moet u denken vanuit uw klant. Waarop zoekt uw klant? Waarschijnlijk zoekt uw klant op bijvoorbeeld “schoonmaakbedrijf MKB Schoonhoven”. Indien u iets verkoopt is het belangrijk u te onderscheiden, bijvoorbeeld “schuifdeuren glas reparatie”.

2. U geeft deze zoekwoorden door en wij gaan voor u aan de slag. Het kan gaan om geheel nieuwe teksten, ook wel content genoemd, of om het herschrijven van al bestaande teksten die vervolgens ook nieuwe content opleveren. De zoekwoorden dienen zo dicht mogelijk bij elkaar te staan.

3. Het is belangrijk dat uw tekst “goed “ is, dat wil zeggen dat zoekwoorden maar niet zo lukraak in de tekst moeten staan maar deel uit moeten maken van goedlopende zinnen en de tekst in zijn geheel goed leesbaar en relevant moet zijn. De Schrijverije zorgt daarvoor.

Logisch is dat hoe meer teksten u met zoekwoorden op het internet heeft staan, hoe beter u wordt gevonden. Sommige klanten laten daarom wel 100 of meer teksten schrijven door de Schrijverije.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.