Zoekmachine optimalisatie

Meer websitebezoekers, leads en omzet via Google (zonder advertenties) met zoekmachine optimalisatie voor continue bedrijfsgroei. Als freelance SEO Specialist verzorgt Kevinvanbeek.nl de uitvoering van de SEO werkzaamheden en het contact met de klant. Hulp in het gehele spectrum van techniek tot UX, content, links en begeleiding bij websitemigraties (nieuw domein, webdesign of websitestructuur). Van WordPress, WooCommerce, Shopify, LIghtspeed tot custom (e-commerce) websites.

  • Altijd een vast contactpersoon.
  • Geen lange contracten, altijd opzegbaar!
  • Werkzaam bij de klant op locatie (of op afstand).
  • Ervaring binnen 10+ marketingbureaus.
  • Ervaren in de meest concurrerende markten (energie, financieel, verzekering & retail.
  • Beschikbaar op projectbasis en lange termijn.
  • Vrijblijvend advies toegespitst op jouw situatie.

Meer over Kevinvanbeek.nl

Je zoekt een freelance SEO specialist als plug-and-play oplossing, iemand die leiding neemt en samenwerkt in een team van professionals binnen jouw bedrijf. Geen gedoe met accountmanagers en ellenlange SEO audits, waarvan je geen flauw idee hebt wat je ermee moet. Altijd een vast contactpersoon met ervaring in de meest concurrerende markten (verzekeringen, financiën, energie en retail).

Na mijn Bacheloropleiding Media en Entertainment ben ik gestart met alle disciplines in marketing. Uiteindelijk gespecialiseerd in SEO. Meerdere e-commerce websites en internationale brands geholpen aan meer leads en omzet door het verhogen van de vindbaarheid in Goog

Met plezier heb ik ervaring opgedaan bij meer dan honderd bedrijven en ruim tien marketingbureau’s, zoals: iProspect (Dentsu Aegis), Media Blue International en Kliq Internet. KLM, PayPal, Allegro, Voetbalshirts Koning, Dr Pierre Ricaud, Chocolate Company, Office City, Gooiland, Intertoys en Blokker zijn enkele websites waaraan ik heb gewerkt.

Het hoogtepunt is om te werken aan websites met dagelijks meer dan 40+ miljoen requests. Ongeacht het aantal websitebezoekers, gaat SEO uiteindelijk om het maximaliseren van omzet, rendement en conversies. Ik bied hulp aan marketingbureaus en bedrijven die willen groeien in Nederland (en ver daarbuiten) met behulp van SEO.

Neem vrijblijvend contact op met Kevinvanbeek.nl voor advies toespits op jouw wensen.

Reacties zijn gesloten.