Juridische teksten laten schrijven

Heb je een moeilijke brief te schrijven aan de Rechtbank? Of heb je een brief van de Rechtbank of andere instantie gekregen en snap je de inhoud niet goed? De Schrijverije is je graag van dienst bij juridische zaken:

  • een brief schrijven aan de Rechtbank
  • een brief schrijven aan je gemeente
  • brieven schrijven aan andere instanties zoals de Raad voor de Kinderbescherming, aan je advocaat, aan je curator, je bewindvoerder, het UWV of de Belastingdienst
  • uitleg van juridische stukken
  • bezwaarschriften schrijven, zoals bezwaarschrift toeslagen.

Neem gerust contact op met de Schrijverije als je hulp nodig hebt bij het lezen of schrijven van brieven en andere juridische stukken zoals een bezwaarschrift. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens. Goed om te weten: wij hanteren een scherp tarief en je krijgt altijd een offerte vooraf. 

Ondersteuning jurist en advocaat

Wij ondersteunen advocaten en juristen bij het optimaal uitwerken van hun stukken zoals brieven, pleidooien en conclusies. Heb je al dan niet tijdelijk een online secretaresse nodig die zelfstandig kan werken en je juridische teksten kan uitwerken? Ben je advocaat maar is Nederlands niet je moedertaal? De Schrijverije zorgt er voor dat je teksten foutloos zijn.

juridische stukken

Juridische stukken schrijven voor studenten

Ben je rechtenstudent dan is het schrijven van juridische teksten nog lastig. Heb je hulp nodig, wil je leren hoe je het best juridische stukken kunt schrijven, wil je feedback? Wil je jouw juridische teksten zoals een dagvaarding, conclusie of pleidooi laten corrigeren of redigeren? Bij de Schrijverije kan het allemaal.

De Schrijverije hanteert een aantrekkelijk tarief voor hulp bij het schrijven, corrigeren en redigeren van juridische stukken. Neem gerust eens vrijblijvend contact op per telefoon of per e-mail. Je kunt ook direct je vraag stellen via de offerte knop. Wij nemen dan contact met je op of sturen je omgaand een vrijblijvende offerte.

scriptiebegeleiding

Voor hulp bij scripties in andere vakgebieden:

Scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau Scriptium verzorgt excellente scriptiecorrectie en -begeleiding.

Reacties zijn gesloten.