Juridische teksten

Heb je een moeilijke brief te schrijven aan de Rechtbank? Of heb je een brief van de Rechtbank of andere instantie gekregen en snap je de inhoud niet goed? De Schrijverije is je graag van dienst bij juridische zaken:

  • een brief schrijven aan de Rechtbank
  • een brief schrijven aan je gemeente
  • brieven schrijven aan andere instanties zoals de Raad voor de Kinderbescherming, aan je advocaat, aan je curator, je bewindvoerder, het UWV of de Belastingdienst
  • uitleg van juridische stukken
  • bezwaarschriften schrijven, zoals bezwaarschrift toeslagen

Neem gerust contact op met de Schrijverije als je hulp nodig hebt bij het lezen of schrijven van brieven en andere juridische stukken zoals een bezwaarschrift. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.

Ondersteuning jurist en advocaat

Wij ondersteunen advocaten en juristen bij het optimaal uitwerken van hun stukken zoals brieven, pleidooien en conclusies. Heb je al dan niet tijdelijk een online secretaresse nodig die zelfstandig kan werken en je juridische teksten kan uitwerken? Ben je advocaat maar is Nederlands niet je moedertaal? De Schrijverije zorgt er voor dat je teksten foutloos zijn.

juridische stukken

Juridische stukken voor studenten

Ben je rechtenstudent dan is het schrijven van juridische teksten nog lastig. Heb je hulp nodig, wil je leren hoe je het best juridische stukken kunt schrijven, wil je feedback? Wil je jouw juridische teksten zoals een dagvaarding, conclusie of pleidooi laten corrigeren of redigeren? Bij de Schrijverije kan het allemaal.

De Schrijverije hanteert een aantrekkelijk tarief voor hulp bij het schrijven, corrigeren en redigeren van juridische stukken. Neem gerust eens vrijblijvend contact op per telefoon of per e-mail. Je kunt ook direct je vraag stellen via de offerte knop. Wij nemen dan contact met je op of sturen je omgaand een vrijblijvende offerte.

Scriptiebegeleiding Rechten

Gaat het werken aan je scriptie niet zo lekker? Dan is goede scriptiebegeleiding een uitkomst. Gelukkig werkt De Schrijverije hiervoor samen met RL-Media. Daar is uitstekende scriptiebegeleiding voorhanden, samen met juridische en fiscale kennis. RL-Media verzorgt scriptiebegeleiding door het hele land. Je communiceert daarbij online en spreekt elkaar telefonisch. Wil je face-to-face een afspraak maken, dan kan dat ook. Alleen moet je dan misschien een stukje reizen. Bel rechtstreeks met 06-29426073  of  085-8771712 voor meer vrijblijvende informatie of stuur een e-mail naar info@schrijf-met-plezier.nl.   

scriptiebegeleiding

Burgerlijk recht en belastingrecht

Vanzelfsprekend is de scriptiebegeleiding die door RL-Media wordt verzorgd gericht op perfecte spelling en grammatica. Maar bovendien is civiel rechtelijke en fiscaal juridische kennis op academisch niveau voorhanden. Jouw scriptiebegeleider kan dus ook bronmateriaal op haar relevantie beoordelen en aanwijzingen geven als het betoog vaktechnisch niet juist blijkt te zijn. Kortom, RL-Media verzorgt scriptiebegeleiding op hoog niveau.

Universitair, HBO en MBO niveau

Scriptiebegeleiding fiscaal-recht en scriptiebegeleiding civiel recht wordt door RL-Media aangeboden op alle relevante afstudeerniveaus:

  • scriptiebegeleiding WO studenten
  • scriptiebegeleiding HBO studenten
  • scriptiebegeleiding MBO studenten
Meld je aan en krijg de gevraagde ondersteuning!

Net als De Schrijverije hanteert RL-Media een scherp tarief voor de scriptiebegeleiding. Dus of je nu schrijft aan een scriptie burgerlijk recht of een scriptie belastingrecht: voor 39,95 euro per uur ben je verzekerd van een scriptiebegeleider met hart voor jouw zaak. Bovendien is deze onderwijsdienst vrijgesteld van btw. Vergelijk dit tarief maar eens met de grote bureaus die zich ook op deze vorm van onderwijs toeleggen!

Vraag vrijblijvend om informatie via e-mail: info@schrijf-met-plezier.nl
Bellen kan natuurlijk ook: 06-29426073  of  085-8771712. Je kunt ook altijd contact opnemen met de Schrijverije voor meer informatie. 
Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en stop met piekeren over je scriptie. Met deze scriptiebegeleiding wordt het schrijven van jouw scriptie een makkie!

Voor hulp bij scripties in andere vakgebieden:

Scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau Scriptium verzorgt excellente scriptiecorrectie en -begeleiding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.