Brieven laten schrijven

Het schrijven van een goede brief valt vaak niet mee. U wilt goed voor de dag komen, of het nou om een zakelijke of particuliere brief gaat. Laat de Schrijverije uw brief schrijven, of laat uw zelf geschreven brief redigeren. Brieven worden tegenwoordig vaak in e-mail vorm geschreven, waardoor ook het schrijven van goede e-mails steeds belangrijker wordt. Wij corrigeren en redigeren alle soorten brieven. Het kan gaan om zakelijke brieven, sollicitatiebrieven of om lastige brieven naar instanties. De Schrijverije beschikt over een jarenlange ervaring met het schrijven, corrigeren en redigeren van brieven.

Het spreekt vanzelf dat wij uiterst vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over brieven schrijven. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Brieven corrigeren of redigeren

U heeft zelf een brief geschreven maar bent niet tevreden met het resultaat? De Schrijverije helpt u graag uw brief te optimaliseren. In overleg bekijken we wat het beste is: corrigeren of redigeren. Indien we alleen corrigeren dan veranderen wij zo weinig mogelijk aan de tekst. We verbeteren alleen eventuele spel- en grammaticafouten.
Indien we de brief redigeren dan kijken we ook naar de indeling van de brief. Is er een logische alinea-indeling en is de boodschap helder en duidelijke geformuleerd?

Ook voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond kunnen wij veel betekenen. Het is niet meer dan logisch dat medelanders onze taal niet 100% beheersen maar dit mag geen struikelblok vormen bij studie of werk. Schakel daarom de Schrijverije in voor hulp bij het corrigeren van brieven of andere teksten.

Meest gestelde vragen over brieven schrijven

Welke brieven schrijft de Schrijverije?
Alle soorten brieven. Solliciatiebrief, zakelijke brief, persoonlijke brief en ook bezwaarschriften en klachten.

Wat kost het schrijven van een brief?
De kosten van schrijven van een brief hangen af van de lengte van de brief én de informatie die wij krijgen. Hoe meer info wij hebben, hoe sneller we de brief kunnen schrijven. Stuur daarom zoveel mogelijk relevante informatie aan ons op. Denk bij een brief aan gemiddeld €20 per A4. U krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Wat kost het redigeren/corrigeren van een brief?
Ook hier geldt natuurlijk dat de lengte van de brief de kosten van redigeren/corrigeren in belangrijke mate bepaalt. Het corrigeren van 1 kantje is goedkoper dan een brief van 6 kantjes. Corrigeren of redigeren is goedkoper dan schrijven van een brief. Reken op zo’n €15 per A4. Ook hier geldt weer dat u altijd een vrijblijvende offerte vooraf ontvangt.

Werkwijze brieven schrijven of corrigeren/redigeren

Uw brief is snel gereed als u alle benodigde informatie heeft. Stuur een concept brief naar ons toe, of een korte toelichting met enkele steekwoorden. Indien u antwoordt op een brief die u zelf heeft ontvangen, dan dient u deze brief eveneens aan ons te sturen. Wij schrijven dan het antwoord voor u, volledig volgens uw wensen. U krijgt altijd een offerte vooraf.

sollicitatiebrief schrijven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.