Brieven laten schrijven

Het schrijven van een goede brief kan best lastig zijn. De Schrijverije schrijft graag jouw brief. Een sollicitatiebrief, een zakelijke brief of een brief naar een instantie. Je kunt ook je zelfgeschreven brief door ons laten corrigeren en redigeren. Wij beschikken over een jarenlange ervaring met het schrijven van brieven. Vraag een offerte aan en laat je verrassen door ons scherpe tarief. Meestal ben je voor een paar tientjes al voorzien van een prima brief.

Het spreekt vanzelf dat wij uiterst vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over brieven schrijven. Wij adviseren je graag vrijblijvend.

Brieven corrigeren of redigeren

Je hebt zelf een brief geschreven maar bent niet tevreden met het resultaat? De Schrijverije helpt jou graag je brief te optimaliseren. In overleg bekijken we wat het beste is: corrigeren of redigeren. Indien we alleen corrigeren dan veranderen wij zo weinig mogelijk aan de tekst. We verbeteren alleen eventuele spel- en grammaticafouten.
Indien we de brief redigeren dan kijken we ook naar de indeling van de brief. Is er een logische alinea-indeling en is de boodschap helder en duidelijke geformuleerd?

Ook voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond kunnen wij veel betekenen. Het is niet meer dan logisch dat medelanders onze taal niet 100% beheersen maar dit mag geen struikelblok vormen bij studie of werk. Schakel daarom de Schrijverije in voor hulp bij het corrigeren van brieven of andere teksten.

Meest gestelde vragen over brieven schrijven

Welke brieven schrijft de Schrijverije?
Alle soorten brieven. Solliciatiebrief, zakelijke brief, persoonlijke brief en ook bezwaarschriften en klachten.

Wat kost het schrijven van een brief?
De kosten van schrijven van een brief hangen af van de lengte van de brief én de informatie die wij krijgen. Hoe meer info wij hebben, hoe sneller we de brief kunnen schrijven. Stuur daarom zoveel mogelijk relevante informatie aan ons op. Denk bij een brief aan gemiddeld €20 per A4. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Wat kost het redigeren/corrigeren van een brief?
Ook hier geldt natuurlijk dat de lengte van de brief de kosten van redigeren/corrigeren in belangrijke mate bepaalt. Het corrigeren van 1 kantje is goedkoper dan een brief van 6 kantjes. Corrigeren of redigeren is goedkoper dan schrijven van een brief. Reken op zo’n €15 per A4. Ook hier geldt weer dat je altijd een vrijblijvende offerte vooraf ontvangt.

Werkwijze brieven schrijven of corrigeren/redigeren

Jouw brief is snel gereed als wij alle benodigde informatie hebben. Stuur een conceptbrief naar ons toe, of een korte toelichting met enkele steekwoorden. Wil je een antwoord sturen op een brief van iemand anders, of van een instantie? Stuur de betreffende brief dan naar de Schrijverije. Wij schrijven dan het antwoord op de brief, natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt altijd een offerte vooraf.

sollicitatiebrief schrijven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.