Brieven

Het schrijven van een goede brief valt vaak niet mee. U wilt goed voor de dag komen, of het nou om een zakelijke of particuliere brief gaat. Laat de Schrijverije uw brief schrijven, of laat uw zelf geschreven brief redigeren. Brieven worden tegenwoordig vaak in e-mail vorm geschreven, waardoor ook het schrijven van goede e-mails steeds belangrijker wordt. De Schrijverije helpt u bij het schrijven van onder meer

  • zakelijke brieven
  • offertes
  • facturen
  • brieven naar de gemeente
  • brieven naar de belastingdienst
  • sollicitatiebrieven
  • brief naar andere instanties zoals de Raad voor de Kinderbescherming
  • brief met een persoonlijke karakter

Het spreekt vanzelf dat wij uiterst vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over brieven schrijven. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Werkwijze en tarieven brieven schrijven

Uw brief is snel gereed als u alle benodigde informatie heeft. Stuur een concept brief naar ons toe, of een korte toelichting met enkele steekwoorden. Indien u antwoordt op een brief die u zelf heeft ontvangen, dan dient u deze brief eveneens aan ons te sturen. Wij schrijven dan het antwoord voor u, volledig volgens uw wensen. U krijgt altijd een offerte vooraf. De kosten van het schrijven van een brief bedragen ongeveer 15 euro per pagina, afhankelijk van de tijd die gemoeid is met het schrijven van de brief. Vraag snel een offerte aan via e-mail of via de offerteknop op de website.

sollicitatiebrief schrijven

Andere diensten van de Schrijverije

U kunt bij de Schrijverije terecht voor alles op het gebied van teksten. Wij schrijven brieven, blogteksten en webteksten maar kunnen ook uw teksten corrigeren of redigeren. De Schrijverije is ook gespecialiseerd in het schrijven van seo teksten. Seo teksten zorgen er voor dat u beter wordt gevonden op het internet. Dit zorgt er voor dat uw website meer bezoekers trekt en uw product of dienst beter wordt verkocht. Investeren in seo teksten verdient zich dan ook snel terug.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.