Brieven laten schrijven

Wegens tijdgebrek nemen wij vanaf 2023 (tijdelijk) geen opdrachten aan van particulieren voor het schrijven van brieven.

——————————————————————————————————————–

Het schrijven van een goede brief kan best lastig zijn. De Schrijverije schrijft graag jouw brief. Een sollicitatiebrief, een zakelijke brief of een brief naar een instantie. Je kunt ook je zelfgeschreven brief door ons laten corrigeren en redigeren. Wij beschikken over een jarenlange ervaring met het schrijven van brieven. Vraag een offerte aan en laat je verrassen door ons scherpe tarief. Meestal ben je voor een paar tientjes al voorzien van een prima brief.

Het spreekt vanzelf dat wij uiterst vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over brieven schrijven. Wij adviseren je graag vrijblijvend.


Soorten brieven

Wij schrijven alle soorten brieven. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor particulieren bijvoorbeeld felicitatiebrieven, rouwbrieven of een meer zakelijke brief naar de werkgever of een instantie. Voor bedrijven kunnen wij mailings opstellen, productpresentaties of een interne memo. Mail ons gerust of vraag een offerte aan als u een bepaalde brief wilt laten schrijven.

1. Sollicitatiebrief laten schrijven

Reageren op een vacature is lastig. Je wilt laten weten wat je kwaliteiten zijn, maar niet opscheppen. Je wilt laten weten dat je aan alle eisen voldoet en een spetterende motivatie meesturen. Wij doen dat graag voor jou zodat je je kansen vergroot om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Natuurlijk zorgen wij dat de brief foutloos is en kijken we ook graag je CV na.

2. Juridische brieven laten schrijven

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met een juridische procedure. Direct of indirect. Echtscheiding, contact met Raad van Kinderbescherming en allerlei andere juridische kwesties. In dergelijke gevallen wil je goed voor de dag komen en een professionele brief schrijven aan bijvoorbeeld een advocaat. De Schrijverije zet helder op papier wat jij te zeggen hebt. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

3. Zakelijke brieven laten schrijven

Voor bedrijven schrijven wij alle soorten zakelijke brieven. Wij kunnen ook jouw zelfgeschreven brieven corrigeren en redigeren. Je website, interne memo’s en externe correspondentie vormen het visitekaartje van je bedrijf. Goede teksten stralen zorgvuldigheid uit en geven je klanten meer vertrouwen in jou en je bedrijf.

Brieven schrijven, corrigeren en redigeren

De Schrijverije doet het allemaal: schrijven, corrigeren en redigeren. Wil je brieven laten schrijven dan nemen wij jou alles uit handen, uiteraard in volledig overleg. Misschien kun je zelf een prima brief schrijven, maar zoek je een professional die de laatste foutjes er uit haalt. In dat geval corrigeren wij jouw brief graag. Ben je minder zeker van je zaak dan kunnen wij jouw zelfgeschreven brief ook redigeren: we zorgen voor een duidelijke en heldere boodschap, een goede alinea indeling, de gewenste aanhef en indeling van de brief.

Meest gestelde vragen over brieven schrijven

Welke brieven schrijft de Schrijverije?
Alle soorten brieven. Sollicitatiebrief, zakelijke brief, persoonlijke brief en ook bezwaarschriften en klachten.

Wat kost het schrijven van een brief?
De kosten van schrijven van een brief hangen af van de lengte van de brief én de informatie die wij krijgen. Hoe meer info wij hebben, hoe sneller we de brief kunnen schrijven. Stuur daarom zoveel mogelijk relevante informatie aan ons op. Denk bij een brief aan gemiddeld €30 per A4. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Wat kost het redigeren/corrigeren van een brief?
Ook hier geldt natuurlijk dat de lengte van de brief de kosten van redigeren/corrigeren in belangrijke mate bepaalt. Het corrigeren van 1 kantje is goedkoper dan een brief van 6 kantjes. Corrigeren of redigeren is goedkoper dan schrijven van een brief. Reken op zo’n €20 per A4. Ook hier geldt weer dat je altijd een vrijblijvende offerte vooraf ontvangt.

Werkwijze brieven schrijven of corrigeren/redigeren

Jouw brief is snel gereed als wij alle benodigde informatie hebben. Stuur een conceptbrief naar ons toe, of een korte toelichting met enkele steekwoorden. Wil je een antwoord sturen op een brief van iemand anders, of van een instantie? Stuur de betreffende brief dan naar de Schrijverije. Wij schrijven dan het antwoord op de brief, natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt altijd een offerte vooraf.

Hulp nodig bij het schrijven van een brief?

Wil jij ook goed voor de dag komen en perfecte brieven de deur uit doen? Vraag dan hulp van de professionele tekstschrijvers van de Schrijverije. Wij kunnen je brieven zowel schrijven als corrigeren of redigeren. Snel en tegen een scherp tarief. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Reacties zijn gesloten.