Diensten

De Schrijverije biedt een groot aantal diensten voor bedrijven en  particulieren op het gebied van taal en internet. Je kunt bij ons terecht voor grote en kleine opdrachten. Het schrijven van een lastige brief, het corrigeren van een boek of het schrijven van lekker leesbare blogs.

Naast ons eigen dienstenpakket bieden we ook diensten van derden. Bedrijven waarmee wij goede ervaringen hebben! Deze specialisten bieden stuk voor stuk een geweldige kwaliteit tegen een uiterst scherp tarief. Incassozaken, bezwaarschriften en SEO optimalisatie maar ook professionele vertalingen naar het Engels.

Altijd een duidelijk offerte vooraf. Wil je weten wat jouw tekst kost?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Welke teksten schrijven we?

Allerlei soorten teksten! Een lekker leesbare blog. Een interessant kennisbankartikel. Een lastige brief. Geweldige teksten voor op je website. We doen dat over elk denkbaar onderwerp. Behalve teksten schrijven kunnen we ook teksten corrigeren en redigeren. Bestaande website teksten in een nieuw jasje steken bijvoorbeeld. Of die lastige brief omzetten naar een goed leesbare tekst. Je scriptie of verslag van school optimaliseren zodat er geen spelfouten meer in zitten.

We weten alles van SEO

Goed gevonden worden in de zoekmachines heeft voor vrijwel alle bedrijven hoge prioriteit. Logisch want hoe hoger je scoort in Google, hoe meer bezoekers op je site en hoe meer verkopen. Wij schrijven prima SEO teksten voor websites, interessante artikelen en blogs, volledig voorzien van SEO. Kijk ook bij onze SEO specialist voor het optimaliseren van je website zelf, het aanbrengen van structuur, SEA en andere SEO werkzaamheden waardoor je nog beter gaat scoren.

Home afbeelding

Reacties zijn gesloten.