Tekstschrijver voor je website teksten laten schrijven

Zoek je een tekstschrijver voor je website? Een website tekstschrijver kan veel voor jou betekenen! Goede teksten op je site zorgen er voor dat je veel beter wordt gevonden in de zoekmachines zoals Google. Erg belangrijk als je een bedrijf hebt en meer klanten -en dus verkopen- wilt realiseren. Wij helpen je daar graag bij! Of je nou volledig nieuwe teksten voor je site wilt of je bestaande teksten wilt laten herschrijven en optimaliseren. Wij werken in elke branche en beschikken over veel ervaring én kennis van SEO (zoekmachineoptimalisatie) in relatie tot webteksten schrijven.

 
 

Slimme (SEO) webteksten voor je website schrijven

Goede websiteteksten laten schrijven betekent dat de tekstschrijver jouw bedrijf goed moet leren kennen. Wat verkoop je, welke diensten bied je aan en heel belangrijk: wie zijn jouw klanten. De teksten op je website moeten immers juist voor jouw doelgroep geschikt zijn. Een duidelijke boodschap op je homepage, een heldere omschrijving van je diensten, achtergrondverhalen en informatie over je bedrijf. Misschien wil je een kennisbank laten vullen of lekker leesbare blogs publiceren. De seo tekstschrijver van de Schrijverije is je daarbij graag van dienst. Goede seo teksten vragen om de juiste keywords en kennis van jouw bedrijf. Wij verdiepen ons in jou en in je bedrijf, denken mee en hanteren toch een heel scherp tarief. We lezen ons in op het onderwerp en vaak bellen we om een interview af te nemen, met jou of met een van je medewerkers.

Corrigeren en redigeren van website teksten

Misschien heb je je eigen website voorzien van teksten maar wil je zeker weten dat ze helemaal ok zijn. Geen taalfouten en zinnen die niet lekker lopen. In dat geval kan de Schrijverije jouw websiteteksten nakijken en verbeteren waar nodig. Ook dan denken we met je mee en geven we vrijblijvend advies over de teksten van je website. Of laat je websiteteksten optimaliseren voor Google en andere zoekmachines zodat je site nog beter wordt gevonden.

Website tekstschrijver

Een website tekstschrijver van de Schrijverije kijkt meteen ook naar de SEO aspecten. Dat betekent dat we in overleg met jou een of meer zoekwoorden (keywords) bepalen en de tekst daarop gericht schrijven. Dat betekent zeker niet dat we teksten schrijven die doordrenkt zijn van zoekwoorden. Integendeel, want dat werkt averechts. Het belangrijkste is en blijft een goede inhoud van je tekst. Informatief, duidelijk, helder en relevant. Daarop screenen de zoekmachines namelijk jouw teksten. Goede SEO is daarbij echter wel belangrijk en wij weten goed hoe we dat moeten toepassen.

Google teksten

Meest gestelde vragen over SEO websiteteksten

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over websiteteksten laten schrijven. Staat je vraag er niet bij? Bel ons voor informatie op nummer 06-377.33.336 of vul het offerteformulier in. Je krijgt dan meestal binnen 24 uur antwoord op jouw vraag.

Ik heb een nieuwe website, kan de Schrijverije mij helpen?
Ja zeker kunnen we dat. In overleg met jou schrijven wij teksten voor je site, voor alle pagina’s.

Ik heb een bestaande website, kan de Schrijverije mij helpen?
Ja, ook voor bestaande websites schrijven wij teksten. Of we herschrijven, redigeren of corrigeren de teksten die er al op staan.

Waarom zijn websiteteksten belangrijk?
Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Potentiële klanten die jou via internet vinden krijgen via je website een eerste indruk van jou. En van je bedrijf en diensten. Daarom is het heel belangrijk dat er goede content op je site staat. Een website tekstschrijver van de Schrijverije helpt je graag.

Zijn de teksten gebruiks- en zoekmachinevriendelijk?
Ja, de Schrijverije schrijft altijd heel gebruiksvriendelijke teksten. Makkelijk en prettig leesbare teksten. De toon van de tekst overleggen we met jou. Welke aanspreekvorm kies je (u of je), wie zijn jouw bezoekers en potentiële klanten?

Wil je ook extra goed gevonden worden in de zoekmachines, dan schrijven we de teksten ook zoekmachinevriendelijk. Inclusief SEO dus. Webteksten schrijven is ons werk!

Voor welke bedrijven heeft de Schrijverije al websiteteksten geschreven?
Voor honderden bedrijven hebben wij al teksten gemaakt. Websites over van alles en nog wat. Juridische sites zoals sites over verzekeringen, van advocaten en notarissen, de bakker om de hoek, reiswebsites, schoonheidssalons, erotische websites, bouwbedrijven en allerlei andere bedrijven. We vullen kennisbanken over alle soorten onderwerpen en schrijven lekker leesbare blogs.

Wat kost een websitetekst ongeveer?
Dat hangt natuurlijk af van de lengte van de tekst, de hoeveelheid teksten die je nodig hebt en de moeilijkheidsgraad van het onderwerp. Heb je één tekst nodig, dan is dat in verhouding duurder dan wanneer je je hele website laat vullen.

Een paar gemiddelden (prijzen 2021) voor het schrijven van nieuwe teksten:

  • 1 websitetekst van 500 woorden: ca €40
  • 10 websiteteksten van 500 woorden: ca €350
  • Een lekker leesbaar blog: ca €75
  • Een kennisbankartikel: ca €50 (vanaf 10 stuks).

Herschrijven, redigeren en corrigeren van bestaande teksten is meestal iets goedkoper. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Ervaren website tekstschrijver inschakelen

Wil jij inhoudelijk sterke websiteteksten, waardoor je website ook nog eens beter wordt gevonden in Google? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Vul het offerteformulier in of bel ons op.

Zoek je een tekstschrijver voor je website? Een website tekstschrijver kan veel voor jou betekenen! Goede SEO teksten op je site zorgen er voor dat je veel beter wordt gevonden in de zoekmachines zoals Google. Erg belangrijk als je een bedrijf hebt en meer klanten -en dus verkopen- wilt realiseren. Wij helpen je daar graag bij! Of je nou volledig nieuwe teksten voor je site wilt of je bestaande teksten wilt laten herschrijven en optimaliseren. Wij werken in elke branche en beschikken over veel ervaring én kennis van SEO (zoekmachineoptimalisatie) in relatie tot webteksten schrijven.

 

Reacties zijn gesloten.