Tarieven

Het is moeilijk om op voorhand een tarief te geven voor het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten. Immers, er zijn zoveel soorten teksten!

Wij werken soms met een woordprijs, soms met een uurtarief. Toch willen wij u hier enkele voorbeelden geven, zodat u een idee krijgt wat de kosten kunnen zijn van úw website teksten, boekcorrectie of andere tekst.

Tarieven per 1 januari 2020:
Woordprijs vanaf € 0,04 excl. 21% BTW
Uurtarief vanaf €42,50 excl. 21% BTW
Incasso: kijk op onze pagina Schrijverije Veeningen

Indien het om moeilijke onderwerpen gaat, er weinig of geen informatie voorhanden is of als het om teksten met een juridische inhoud gaat, dan geldt een hoger tarief. Bij de bepaling van het tarief speelt ook mee of u een eenmalige opdracht aan ons verstrekt of een terugkerende opdracht. Wilt u 1 tekst laten schrijven of maandelijks 50 teksten laten schrijven?

Een eenvoudige tekst van 500 woorden kan hierdoor €20 euro kosten (bijvoorbeeld een korte brief schrijven of nakijken). Een juridische tekst van 500 woorden kan €45 kosten. U ziet, een groot verschil. Dit hangt voornamelijk samen met de tijd die wij aan uw opdracht moeten besteden. In het eerste geval minder dan een half uur, in het tweede geval een goed uur. Soms moeten wij ook informatie opzoeken of iemand een interview afnemen om een goede tekst te kunnen schrijven. Dit kost extra tijd.

Bij grote opdrachten kan van de woordprijs worden afgeweken en korting worden verleend. Denk aan het corrigeren van een manuscript. De prijs voor het corrigeren van een manuscript ligt tussen de €25 en €75 per 5000 woorden.

Neem contact op met de Schrijverije via info@schrijverije.nl of per telefoon 06-377.33.336 voor meer informatie. U kunt ook direct het offerteformulier invullen, wij nemen dan omgaand contact met u op.

U krijgt altijd een offerte vooraf.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.