Tarieven

Het is moeilijk om op voorhand een tarief te geven voor het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten. Immers, er zijn zoveel soorten teksten! Wij geven daarom altijd een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons gerust.

Wij werken doorgaans met een uurtarief, soms met een woordprijs.

Tarieven per 1 januari 2024:
Uurtarief vanaf € 65,00
Woordprijs vanaf € 0,05
Minimumtarief: € 30
Redigeren manuscript: € 75 – € 150 per 5000 woorden
Bij ons betaal je geen btw!

Toelichting op onze tarieven

Indien het om moeilijke onderwerpen gaat, er weinig of geen informatie voorhanden is of als het om teksten met een juridische inhoud gaat, dan geldt een hoger tarief. Bij de bepaling van het tarief speelt ook mee of je een eenmalige opdracht aan ons verstrekt of een terugkerende opdracht. Wil je 1 tekst laten schrijven, een stuk of 10 of maandelijks 50 teksten laten schrijven?

Een eenvoudige tekst van een paar honderd woorden kan hierdoor €30 euro kosten (bijvoorbeeld een korte brief schrijven of nakijken). Een juridische tekst van 500 woorden kan €65 of meer kosten. Je ziet, een groot verschil. Dit hangt voornamelijk samen met de tijd die wij aan jouw opdracht moeten besteden. In het eerste geval minder dan een half uur, in het tweede geval een uur.

Bij grote opdrachten kan korting worden verleend.

Neem contact op met de Schrijverije via info@schrijverije.nl of per telefoon 06-377.33.336 voor meer informatie. Je kunt ook direct het offerteformulier invullen, wij nemen dan omgaand contact met je op.

Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Reacties zijn gesloten.