SEO tekstschrijver

SEO betekent zoekmachineoptimalisatie. Als je SEO goed toepast, dan vinden zoekmachines zoals Google jouw website veel beter. Je zult dan hoger scoren in de gratis zoekresultaten. SEO is dan ook heel gewild, immers, iedereen wil graag hoog scoren, het liefst op de eerste pagina, bovenaan. De SEO tekstschrijvers van de Schrijverije helpen jou met al je teksten. SEO webteksten, SEO kennisbankartikelen, blogs en alle andere teksten die je nodig hebt.Goede SEO tekstschrijver

Goede SEO teksten voldoen aan bepaalde criteria. Teksten moeten zó worden geschreven dat ze een hoge waardering krijgen van bijvoorbeeld Google. Je website scoort dan natuurlijk in zijn geheel direct beter. Wat zijn die criteria?

  1. Inhoudelijke goede teksten
  2. Relevante teksten
  3. Foutloze teksten
  4. Goed keywordgebruik.

Veel mensen hebben óf te weinig tijd om zelf goede teksten te schrijven, óf ze vinden het lastig. En dat laatste is niet zo gek want schrijven is een vak. De SEO tekstschrijvers van de Schrijverije verstaan dat vak en helpen je graag jouw website te vullen op een manier die er voor zorgt dat je site lekker hoog gaat scoren.

Criteria voor een SEO tekstschrijver

Inhoudelijk goede teksten. Dat zijn teksten die duidelijk zijn én de boodschap glashelder overbrengen. Goede webteksten zijn ook goed leesbaar, dus niet te lange zinnen en geen onnodig gebruik van moeilijke woorden.

Relevante teksten. Teksten dienen inhoudelijk goed te zijn maar ook relevant te zijn. Dat betekent to-the-point blijven, niet onnodig uitweiden en de teksten moeten inhoudelijk helemaal passen bij het onderwerp.

Foutloze teksten. Misschien spreekt het voor zich maar kijk eens hoeveel webteksten je niet tegenkomt vol spelfouten en slechte zinnen. Dat is niet handig want jouw teksten vormen het visitekaartje van je website en bedrijf. Veel fouten in teksten kan de indruk geven dat je het allemaal niet zo belangrijk vindt, laks bent en misschien wel meer fouten maakt. In je bestelproces of leveringen bijvoorbeeld.

Goed keywordgebruik. Keywords zijn de belangrijkste woorden met betrekking tot jou, je bedrijf, dienst en/of product. Verkoop je pumps, dan is jouw keyword pumps, rode pumps, goedkope pumps of pumps kopen in Utrecht. Die keywords moet je wel goed verwerken in je tekst. Niet te vaak en niet te weinig, op de juiste plek. De SEO tekstschrijver weet hoe dat moet.

SEO webteksten laten schrijven

Overweeg je SEO webteksten laten schrijven? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. De Schrijverije vult graag jouw website met SEO webteksten en maakt lekker leesbare blogs en interessante kennisbankartikelen. En dat niet alleen snel maar ook nog tegen een uiterst scherp tarief. Je eigen teksten laten optimaliseren voor SEO kan ook. Wij passen dan jouw eigen teksten aan op een manier die er voor zorgt dat ze beter worden gevonden in Google. Zowel voor particuliere sites als voor bedrijven en marketingbureaus gaan wij graag snel en vakkundig aan de slag.

Schrijverije Home

Meest gestelde vragen over SEO teksten

Wat zijn SEO teksten precies?
Het zijn teksten die geschikt zijn voor de algoritmes van zoekmachines zoals Google. Interessant, inhoudelijk sterk, zonder fouten, relevant én met goed keywordgebruik. Doel is hoger scoren in de zoekresultaten.

Waarom zijn SEO teksten belangrijk?
SEO teksten zijn belangrijk als je goed wilt worden gevonden op internet. Je hebt er niet zoveel aan als je website ergens op pagina 20 verschijnt. Het zal je niet veel bezoekers op je site brengen. Scoor je hoger, liefst op de eerste pagina, dan krijg je veel meer potentiële klanten.

Welke soorten SEO teksten zijn er?
Alle teksten die vindbaar zijn op internet kunnen zoekmachinevriendelijk worden geschreven. Het gaat in eerste instantie meestal om de teksten op je website. De homepage, dienstenpagina en andere informatie. Om je site uit te breiden kan je denken aan een kennisbank. Interessante artikelen die gaan over gerelateerde onderwerpen. Om je site levend te houden (en een hoge positie vast te houden) kan je gaan bloggen. SEO blogteksten zijn erg gewild omdat je ze ook prima kunt delen op social media.

Voor welke bedrijven heeft de Schrijverije SEO webteksten geschreven?
Wij hebben al voor honderden bedrijven SEO webteksten geschreven. We verdiepen ons snel en goed in jouw branche, product of bedrijf en gaan aan de slag. Soms is een interview nodig. We schrijven voor reisbureaus, bouwbedrijven, verzekeringsbedrijven, schoonheidssalons en alle andere soorten bedrijven. Ook voor particuliere sites, verenigingen, stichtingen en overheidsinstellingen schrijven wij graag webteksten.

Wat kost een SEO tekst ongeveer?
De kosten van een SEO tekst variëren natuurlijk. Hoe lang is de tekst, is er informatie voorhanden of moeten we op zoek, om hoeveel teksten gaat het en betreft het een lastig onderwerp? Wij geven altijd een offerte vooraf zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Richtlijn (tarieven 2021 ex BTW):

  • SEO tekst 1 pagina: ca €40
  • SEO website teksten 10 pagina’s: ca €350
  • SEO kennisbankartikelen en SEO blogs: ca €75.

Meer weten? Vraag gerust vrijblijvende info via 06-377.33.336 of vraag een offerte aan.

Ervaren SEO tekstschrijver inschakelen

Wil je hoger scoren met je site in Google? Overweeg dan een ervaren SEO tekstschrijver in te schakelen. Natuurlijk kost het geld, maar je krijgt er veel voor terug. Wil je snel scoren met je site dan kan je ook overwegen om SEO in te zetten in combinatie met SEA (betaald adverteren). Vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan!


Reacties zijn gesloten.