Chiene Hulst Coaching en Vertrouwenswerk

Gelukkig(er) worden met jezelf , je relatie, je werk en je omgeving. Iedereen kent ups en downs, meevallers en tegenvallers. Soms lijkt het allemaal tegen te zitten, raak je de draad kwijt, ben je op zoek naar een nieuwe balans. Wil je meer uit je leven halen zonder direct grote beslissingen te nemen.
Zoek je iemand die jou kan spiegelen in het hier en nu? Iemand die jou praktische, concrete en heldere vragen stelt? Ik ben een coach die ervan uit gaat dat alle antwoorden op jouw vragen in jezelf zijn te vinden. Soms heb je het gevoel dat je op een dwaalspoor zit en dan is het prettig een neutrale buitenstaander naast je te hebben die je helpt om weer op koers te raken.  

Ik heb een grote en zeer gevarieerde werkervaring van bijna 30 jaar. Als medisch maatschappelijk werker en bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon, trainer en coach. Voor bedrijven en voor particulieren. Ik heb brede ervaring met verschillende persoonlijkheids achtergronden. Uiteraard beschik ik over alle benodigde opleidingen en ben ik volledig gecertificeerd.

De Schrijverije ondersteunt Chiene Hulst met het corrigeren en redigeren van externe stukken en website teksten.

Reacties zijn gesloten.