Horecarama

HorecaRama is een groothandel in horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Wij leveren uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten en merken die jarenlang hun product bewezen hebben. Hiermee garanderen wij kwalitatief duurzame producten waarmee u jarenlang intensief kunt werken. We bieden scherpe online prijzen in onze webshop en op alle producten geven wij onze laagste prijs garantie.
We beschikken over een zeer breed assortiment van combisteamer en koelkast, tot aan een snijplank en koksmes, wij hebben het allemaal! Wij weten dat iedere situatie en locatie uniek is en denken dan ook graag met u mee voor een passende oplossing.

Showroom

Naast de verkoop via onze webshop hebben wij ook een showroom en kantoor te Rotterdam. Wij zitten gelegen in Rotterdam-Zuid bij het bedrijventerrein langs de stadionweg. In de showroom kunt u terecht voor een afspraak met een van onze product specialisten, maar kunt u ook gewoon binnenlopen voor het bekijken van producten en voor het afhalen van uw bestelling. Inmiddels weten ook steeds meer mensen onze showroom te vinden voor het plaatsen van een bestelling. Wij begrijpen dat het fijn kan zijn om even “in het echt” door iemand geholpen te worden. U kunt dan ook direct pinnen of contant betalen bij ons in de showroom. Voor veel hardlopende voorraad producten geldt dan ook dat u het product direct kunt meenemen vanuit onze magazijn in Rotterdam. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen maar komt u toch graag in contact met ons? Dan kan dit telefonisch via +31(0)10-7852046, per mail op info@horecarama.nl of via whatsapp op +31(0)687174106.

Razendsnelle levering

Voor ruim 10.000 producten geldt indien vóór 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. De overige 90.000 producten kunnen binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Bij bestellingen vanaf €350,- leveren wij gratis in Nederland en België. Onder dit bedrag rekenen wij verzendkosten van €6,50. Wij weten als geen ander dat indien u voor de vervanging of uitbreiding van uw (defecte) horeca apparatuur een artikel bij ons bestelt, dat u deze snel geleverd wilt hebben. Dit is dan ook iets waar wij garant voor staan. En indien nodig ook geplaatst en geïnstalleerd. Heeft u vragen? Of wilt u ergens meer over weten? Neem dan contact met ons op.

De Schrijverije voorziet Horecarama al lange tijd van teksten op maat.

Reacties zijn gesloten.