Jubileumboek laten maken

Je hebt iets te vieren? Misschien ben je 25 jaar getrouwd of bestaat je bedrijf 10 jaar. Een jubileumboek laten maken is dan natuurlijk echt geweldig leuk. En enorm kostbaar. Je bent al snel een paar duizend euro kwijt. Niet als je voor de Parabel kiest! Onze jubileumboekjes brengen zo’n gedenkboek binnen bereik van iedereen.

Wat is een Parabel jubileumboek

Een mooi vormgegeven boekje, A5-formaat in de kleuren groen, blauw, lila of bruin met gouden opdruk. Super chic dus. Zo ziet het er uit:

jubileumboek

De inhoud van je jubileumboek

Waar veel jubileumboeken zich richten op afbeeldingen, focussen wij juist op het verhaal. Plaatjes zeggen veel, maar échte, bijzondere verhalen veel meer. Daarnaast kan je ook in de Parabel een paar mooie afbeeldingen zetten. Waarover je verhalen gaan bepaal je zelf.  

Particulier jubileumboek

Je bent 10, 25 of 50 jaar getrouwd en wil familie en vrienden verrassen met een prachtig geschenk: een jubileumboekje. Je kunt bijvoorbeeld vertellen hoe jullie elkaar hebben leren kennen, over de geboorte van de kinderen, mooie reizen die jullie hebben gemaakt, over eventuele tegenslagen en over werk. Vertel wat jullie leven bijzonder maakte, al dan niet voorzien van een foto.  

Jubileumboek voor bedrijven

Het bedrijf bestaat 10 jaar, 25 jaar of misschien wel langer en je wilt familie en vrienden maar ook je werknemers, klanten en andere relaties een prachtig geschenk geven: een jubileumboek.
Wij maken een Parabel voor je: betaalbaar én erg mooi.

jubileumboek

Misschien wil je vooral de directie in het zonnetje zetten en hun verhaal vertellen. Het kan ook zijn dat het je geweldig lijkt werknemers aan het woord te laten met anekdotes en ervaringen op de werkvloer. Je bepaalt het zelf.

Hoe maken we de jubileum Parabel

We maken de Parabel op een eenvoudige manier:

  • We nemen interviews af met degenen die verhalen willen vertellen. Dat kan persoonlijk maar ook via online meetings of zelfs per telefoon. Eerst zelf schrijven kan ook
  • We ontvangen de afbeeldingen voor het jubileumboek
  • Wij schrijven je verhaal
  • Wij zorgen voor de lay-out
  • Wij zorgen voor een proefdruk
  • Wij zorgen voor uitgave en druk

Wat kost het

Een jubileumboekje laten maken kost bij ons €349 all-in (prijzen 2024). Hiervoor krijg je de standaard Parabel incl. interview(s), ca. 5000-8000 woorden tekst, maximaal 5 afbeeldingen en alles wat nodig is voor het drukklaar maken van je gedenkboek.
Daarna kan je de Parabel aanschaffen voor €25 per stuk, bij grotere bestellingen krijg je korting.
Wil je meer verhalen en afbeeldingen? Dat kan ook. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Sonja Schwedersky, 5 maart 2024

Reacties zijn gesloten.