Hulp bezwaarschrift toeslag

Vind je het moeilijk om zelf een bezwaarschrift te maken tegen een beslissing van de belastingdienst? De Schrijverije maakt graag je bezwaarschrift. Wij hebben veel ervaring met bezwaar maken, niet alleen tegen beschikkingen van de belastingdienst maar ook bijvoorbeeld tegen een beslissing van je gemeente. Heb je kwijtschelding aangevraagd voor bepaalde gemeentelijke lasten en is je aanvraag afgewezen? Vind je dat de WOZ-waarde van je eigen huis niet klopt? Voor bezwaar maken tegen een beschikking van de overheid heb je meestal zes weken de tijd. Let goed op dat je die termijn niet laat verstrijken. Schakel de Schrijverije in voor hulp bezwaarschrift toeslag. Deskundig en snel tegen een prima tarief.

Beslissing, beschikking en bezwaar

Als je toeslagen hebt aangevraagd moet de belastingdienst beslissen of en zo ja hoeveel toeslag je krijgt. Het kan gaan om zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget of kinderopvangtoeslag. De beslissing die de belastingdienst neemt heet een beschikking en de brief waarin de beslissing staat wordt naar je woonhuis gestuurd. In de brief staat hoeveel toeslag je krijgt en hoe en waar je tegen de beslissing bezwaar kunt maken. Als je de Schrijverije copie van de beschikking stuurt, maken wij direct een bezwaarschrift voor je. Wij moeten natuurlijk ook weten waarom je bezwaar maakt. Wil je hulp bezwaarschrift toeslag neem dan snel contact met ons op. Wij informeren je altijd vrijblijvend.

Redenen voor bezwaar belastingdienst toeslagen

Er zijn verschillende redenen waarom de belastingdienst een verkeerde berekening heeft gemaakt van je toeslagen. Bij de belastingdienst werken mensen, en waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het kan ook zijn dat de belastingdienst niet beschikt over de juiste gegevens. Je zult in dat geval zelf moeten zorgen dat de juiste gegevens worden aangeleverd. Voor de huurtoeslag zijn dat bewijzen omtrent inkomen en vermogen, de hoogte van de maandelijkse huur en je gezinssamenstelling. Als je hulp bezwaarschrift toeslag aanvraagt bij de Schrijverije, zullen wij je vragen om informatie over onder meer je gezinssamenstelling, inkomen en vermogen en de huurprijs.

hulp bezwaarschrift toeslag

Zelf een bezwaarschrift maken

Heb je zelf al een bezwaarschrift gemaakt maar ben je niet zeker van je zaak? De Schrijverije kan ook jouw eigen bezwaarschrift nakijken en aanvullen of corrigeren waar nodig. Zo ben je er zeker van dat je brief in orde is. Wij bieden graag hulp bezwaarschrift toeslag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief en geven altijd een offerte vooraf. Snel een offerte aanvragen kan via de offerteknop.

Reacties zijn gesloten.