Herschrijven van teksten

Je hebt zelf teksten geschreven maar bent niet helemaal tevreden. Je denkt dat het beter kan, pakkender of wervender. Of je wilt dat je tekst zakelijker is, of juist grappiger. Misschien weet je van jezelf dat je wel eens een spelfout maakt of dat je zinnen niet helemaal lekker lopen. In dat geval is het slim om te kiezen voor herschrijven van teksten, zodat je zeker bent van je teksten. De Schrijverije is hét adres voor herschrijven van teksten, ook wel redigeren genoemd. Daarnaast kun je bij ons ook helemaal nieuwe teksten laten schrijven of je teksten alleen laten controleren op spelfouten.

teksten website op PC

 

Hoe werkt de Schrijverije

Bij ons is je tekst in goede handen. We hebben veel ervaring met het schrijven, controleren, nakijken, corrigeren, redigeren en herschrijven van teksten. Of het nu om een blogtekst gaat, een zakelijke brief, een commerciële tekst of om je scriptie. Wist je dat de Schrijverije een van de meest voordelige tekstbureaus is? Voor een paar tientjes kun je de teksten van je website laten corrigeren of herschrijven. Wij leveren ook snel, meestal binnen een week. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte knop. Mailen of bellen kan ook. Als je ons je teksten opstuurt, dan kunnen we jou meteen zeggen wat herschrijven van je teksten gaat kosten.

Welke teksten herschrijven?

Teksten waarmee je naar buiten treedt moeten natuurlijk zo goed mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan je sollicitatiebrief en je CV, maar ook aan de teksten op je website. Voor ondernemers is het vaak ook belangrijk goede teksten aan te leveren: offertes en facturen bijvoorbeeld. Heb je een lastige brief te schrijven, zoals naar je gemeente of de belastingdienst, dan helpt de Schrijverije je daarbij ook graag. We schrijven je brief, redigeren of corrigeren je teksten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.