Tekstschrijver

Wat doet en kan een goede tekstschrijver? Een tekstschrijver moet allereerst goed luisteren en kijken. Waar is de klant naar op zoek. Teksten zijn er in allerlei soorten en maten:

  • een brief of e-mail
  • een verslag
  • een scriptie
  • een website tekst, ook wel webtekst
  • een zakelijke brief, offerte of factuur
  • lieve teksten, gedichten
  • wervende teksten, commerciële teksten

Er zijn enorm veel verschillende tekstvormen. Een lange tekst of een korte, een formele of informele tekst. Het is aan de tekstschrijver te begrijpen maar vooral ook aan te voelen wat er in een tekst moet staan en wat de “toon” van de tekst moet zijn.

Brieven en website teksten

Brieven kunnen heel persoonlijk zijn, maar ook een meer zakelijk karakter hebben. Je schrijft een heel ander soort brief naar je geliefde dan naar de belastingdienst. Bij de Schrijverije kun je terecht voor alle soorten teksten. Van een zakelijke brief voor je bedrijf tot een bezwaarschrift naar de gemeente of voor nieuwe teksten op je website. De tekstschrijvers van de Schrijverije zijn zeer ervaren en kunnen ook teksten schrijven voor je website zodat je beter wordt gevonden op het internet. Dit zijn seo teksten. Heb je zelf een tekst waar je in grote lijnen tevreden bent? De Schrijverije redigeert en corrigeert jouw teksten graag zodat je zeker weet dat er geen spelfout meer is te vinden.

Werkwijze en tarieven de Schrijverije

De Schrijverije werkt tegen een zeer concurrerend tarief. Wij leveren snel en onze tekstschrijvers hebben enorm veel ervaring met honderden onderwerpen en tekstvormen. Stuur via de offerte knop of de contactpagina je vraag in, en wij maken per omgaande een offerte. Zo kost het corrigeren van tekst slechts enkele tientjes voor meerdere pagina’s en ook seo teksten schrijven wij tegen een zeer scherp tarief. Wil je een brief schrijven naar je gemeente? Naar de belastingdienst? Heb je een goede sollicitatiebrief nodig? de Schrijverije staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op als je een goede tekstschrijver nodig hebt.

Reacties zijn gesloten.