Tekst offerte

Je wilt een tekst laten schrijven of laten corrigeren en vraagt je af wat de kosten zullen zijn? De Schrijverije heeft een tekst offerte knop waarmee je heel handig kosteloos een offerte kunt aanvragen. Zonder verplichtingen. De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met het schrijven van een brief of het schrijven van teksten voor een website. Bedrijven hebben behoefte aan extra hulp bij zakelijke correspondentie of willen een wekelijkse blogtekst op hun Facebook pagina plaatsen. Voor al deze teksten en vele andere mogelijkheden kun je terecht bij de Schrijverije. In heel Nederland. Vraag snel een offerte aan via de tekst offerte knop.

tekst offerte

Welke teksten schrijft de Schrijverije

De Schrijverije schrijft, corrigeert en redigeert allerlei teksten. Voor particulieren schrijven we teksten voor op de website, een lastige brief naar een instantie of een goede sollicitatiebrief. Stel je vraag via de offerte knop en weet meteen wat het schrijven van jouw tekst gaat kosten. Voor bedrijven maken we goede website teksten, helemaal afgestemd op het internet zodat je site goed wordt gevonden. Dit soort teksten worden seo teksten genoemd. Wil je een seo tekst offerte, mail ons dan of maak gebruik van de offerte knop op de website.

Redigeren en corrigeren

Je kunt zelf teksten schrijven en die door de Schrijverije laten corrigeren of redigeren. Bij corrigeren kijken we alleen naar grammatica en spelling. Bij redigeren van tekst kijken wij ook of alle zinnen goed lopen, of je tekst een goed en helder verhaal is en zorgen we voor een perfecte indeling. Ook voor corrigeren en redigeren van tekst kun je de offerte knop gebruiken.

Lastige brieven en juridische stukken

De Schrijverije kan je bezwaarschrift schrijven, een moeilijke brief naar de Belastingdienst of een juridisch stuk voor je vertalen naar eenvoudig Nederlands. Voor alle teksten geldt dat je een tekst offerte kunt krijgen, geheel vrijblijvend. Mail ons of gebruik de offerte knop.

 

Reacties zijn gesloten.