Tekst corrigeren

Heb je een tekst die je wilt laten corrigeren? Een brief, een bezwaarschrift of teksten voor je website? Bij de Schrijverije kun je terecht voor tekst corrigeren maar ook voor tekst redigeren of voor hele nieuwe teksten. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het corrigeren van alle soorten teksten:

  • brieven, sollicitatiebrieven en CV
  • verslagen
  • zakelijke brieven
  • offertes, facturen
  • scripties
  • website teksten
  • folders, boeken

Je wilt zo goed mogelijk voor de dag komen, of het nu gaat om een zakelijke e-mail, offertes voor klanten, een brief naar de gemeente of om de teksten op je website. De Schrijverije helpt je dan ook graag bij het tekst corrigeren.

Tekst corrigeren of redigeren

Tekst corrigeren van tekst houdt in dat je tekst vrijwel volledig intact blijft. Wij veranderen niets, behalve als we fouten zien in je tekst. Dat kunnen verkeerd gespelde woorden zijn, grammaticale fouten of zinnen die niet goed lopen. Het redigeren van tekst gaat iets verder. Wij kijken dan ook of je teksten wel lekker lopen en of de alinea indeling goed is. We herschrijven delen van de tekst zodat deze er goed uit ziet, inhoudelijk relevant is en prettig leest. Wil je geheel nieuwe teksten dan kan dat natuurlijk ook.

Kosten van tekst corrigeren

De kosten van tekst corrigeren vallen erg mee. Omdat wij ervaren zijn kunnen wij snel fouten opsporen en verbeteren. Natuurlijk hangen de kosten af van de tijd die wij kwijt zijn aan je tekstcorrectie, maar meer dan enkele tientjes ben je niet kwijt voor foutloze teksten op je website. Neem gerust eens contact op voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven. Je kunt de offerte knop gebruiken maar mailen of bellen mag ook. Wij schrijven ook seo teksten voor je website, zodat je beter wordt gevonden op het internet.

Reacties zijn gesloten.