Specialisten

De Schrijverije bestaat sinds 2014 en heeft in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd. Wij werken samen met een groot aantal specialisten waarvan je er hier een aantal vindt. Je kunt rechtstreeks zaken doen met deze bedrijven. Stuk voor stuk bedrijven die -net als de Schrijverije- een scherp tarief hanteren en graag met je meedenken.

De Schrijverije Veeningen is opgericht in 2020. Hier werkt Richard Mulder, afgestudeerd gerechtsdeurwaarder. Richard beschikt over ruim 16 jaar werkervaring binnen de incassobranche en heeft ruim 9 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder in en rondom steden zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast is Richard allround tekstschrijver. Het afgelopen jaar heeft hij al veel teksten geschreven voor de Schrijverije en hij gaat daar graag mee verder.

In 2020 doorlopen de Schrijverije en de Schrijverije Veeningen een nauw samenwerkingsverband. We bekijken of een meer uitgebreide samenwerking tot de mogelijkheden behoort.

tekstschrijver

Neem direct contact op met Schrijverije Veeningen
Telefoon: 06-397.716.31
Email: richard@schrijverije.nl

Wil jij ook specialist worden bij de Schrijverije?

Bied jij een dienst aan die aansluit bij onze diensten? Hanteer je een scherp tarief voor jouw diensten en stel je de klant centraal? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Reacties zijn gesloten.