Verslag corrigeren

Heb je een verslag gemaakt in verband met je studie en wil je zeker weten dat er geen spelfouten in zitten? De Schrijverije helpt je graag met het corrigeren en redigeren van jouw verslagen. Veel opleidingen hebben als eis dat je goede verslagen moet kunnen schrijven. Wij krijgen vaak aanvragen van bachelor en master studenten om hun essay, verslag of scriptie na te kijken. Wil jij dat ook? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, de kosten zullen je vast en zeker meevallen. Verslag corrigeren is helemaal niet zo kostbaar omdat wij snel lezen en fouten snel zien én corrigeren. Met een uur of twee uur werk hebben wij meestal wel alle foutjes gevonden.

Welke verslagen kan je laten corrigeren

Wij corrigeren en redigeren in principe alle soorten verslagen. We krijgen voor verslag corrigeren van de ene studierichting meer aanvragen dan van de andere. Zo is het bij opleidingen binnen de zorg gebruikelijk veel verslagen te schrijven. Dit is logisch want de overdracht is juist in deze tak van sport heel belangrijk. Moet jij een HBO verslag inleveren bijvoorbeeld voor je opleiding tot maatschappelijk werker? Ben je niet zeker van je taal? Natuurlijk is er ook een groep studenten die niet in Nederland is geboren en van wie het Nederlands niet de moedertaal is. Is het niet heel vervelend om verslagen keer op keer terug te krijgen ter verbetering omdat je taalgebruik niet helemaal correct is?

Verslag corrigeren voor medelanders

De Schrijverije heeft al heel veel studenten geholpen bij het schrijven van een verslag of bij verslagen corrigeren en/of redigeren. Van deze dienst maken ook veel medelanders gebruik, want zeg nou zelf, het is toch heel logisch dat jouw Nederlands dan niet helemaal perfect is? Lukt het je maar moeilijk om je studie te vervolgen omdat verslagen en andere schriftelijke stukken worden afgekeurd? Laat de Schrijverije jou helpen!
Als je via de offerte knop of via de mail (info@schrijverije.nl) jouw verslag naar ons toe stuurt, dan laten we je meteen weten wat correctie van het verslag kost. Wij corrigeren vaak wel 10 pagina’s per uur zodat de kosten niet hoog zullen oplopen.

verslag corrigeren

 

 

Reacties zijn gesloten.