Tekstcorrecties Nederlands

Wil je je tekst laten nakijken op spelfouten? Zoek je iemand die tekstcorrecties Nederlands voor je kan doen ga dan naar de Schrijverije. Wij corrigeren allerlei soorten teksten:

  • website teksten
  • brieven, zakelijke correspondentie
  • sollicitatiebrief en CV
  • verslagen, scripties

Neem gerust eens contact op met de Schrijverije als je je teksten wilt laten nakijken op spelling en grammatica. Wij leveren snel en hanteren een scherp tarief.

Tekstcorrecties of tekst laten redigeren?

Ben je op zich tevreden met je tekst maar wil je zeker weten dat er geen fouten in staan dan kies je voor tekstcorrectie. Vind je dat je tekst beter kan? Ben je niet helemaal tevreden over de indeling van je tekst, de stijl of zinsbouw? Kies dan voor tekst redigeren, dat gaat net iets verder dan tekst corrigeren. Natuurlijk kun je je tekst ook helemaal laten herschrijven.

tekstcorrecties Nederlands pennen

Website tekst correcties Nederlands

Wil je goed worden gevonden op het internet dan is het belangrijk dat je goede teksten op je site hebt staan. Website teksten met fouten geven een onbetrouwbare en slordige indruk. De Schrijverije kan ook seo teksten voor je schrijven, of je eigen teksten herschrijven zodat je teksten zoekmachine vriendelijk zijn. Seo teksten moeten worden geschreven vanuit je bezoeker, maar ook duidelijk maken wat je precies in de aanbieding hebt. Het liefst in één oogopslag, want bezoekers lezen gemiddeld maar ongeveer 25% van de tekst op je website. Neem contact op met de Schrijverije als je meer wilt weten over seo teksten en de tarieven.

Juridische tekstcorrecties Nederlands

Heb je een juridische brief te schrijven of ben je rechtenstudent? De Schrijverije is gespecialiseerd in de juridische tekst en legt jou uit wat een brief van de rechtbank, de belastingdienst of gemeente nou precies betekent. Wij schrijven voor jou juridische brieven of zorgen voor juridische tekstcorrectie van jouw eigen brief. Ook voor advocaat en jurist bieden wij specialistische ondersteuning.

 

 

Reacties zijn gesloten.