Manuscript redigeren en corri

Wil je je eigen boek uitgeven? Heb je een leuk verhaal geschreven, of je memoires dan is er niets leuker dan dat andere mensen dat kunnen lezen. Uitgeven van een boek kan je door een uitgever laten doen of je kiest er voor je boek zelf uit te geven. In alle gevallen is het nodig voor manuscript corrigeren te kiezen, want hoe goed je ook bent in taal, foutjes maak je altijd. Tegenwoordig is het ook mogelijk je boek digitaal te laten uitgeven of zelf uit te geven bij een uitgever. Bij de Schrijverije kun je -tegen een scherp tarief- terecht voor manuscript corrigeren of redigeren.

manuscript corrigeren

Zelf uitgeven of een uitgever zoeken

De kosten van zelf uitgeven zijn tegenwoordig veel lager dan vroeger. Boeken zijn minder in trek, althans de papieren exemplaren. Voor de aanschaf van een digitaal boek ben je doorgaans minder geld kwijt dan voor een papieren exemplaar. Bij verschillende uitgevers kun je er voor kiezen je boek online uit te geven, of alleen te laten drukken bij een bestelling. Je hoeft dus niet perse honderd of meer exemplaren te laten drukken die je misschien niet kunt verkopen. Kortom, zorg er voor dat je goed bent geïnformeerd want er zijn tegenwoordig allerlei mogelijkheden.

Manuscript corrigeren bij de Schrijverije

Is je boek of andere tekst gereed voor uitgave, dan is het verstandig iemand anders je tekst te laten corrigeren. De Schrijverije heeft ervaring met heel veel onderwerpen, en zorgt graag voor manuscript corrigeren. Of je nou een grappig verhaal hebt geschreven, een droevig verhaal, fictie of een informatief naslagwerk. Voor een vrijblijvende offerte op maat kun je ons mailen. Stuur een paar pagina’s van je manuscript mee, dan weten wij hoeveel tijd het ons zal gaan kosten om je manuscript te corrigeren.

Tarieven en werkwijze manuscript corrigeren

Veel tekstbureaus rekenen met een prijs per woord voor het corrigeren van teksten. De Schrijverije doet dat ook, maar bij manuscript corrigeren rekenen wij met tijd. De meeste boeken hebben heel veel woorden waardoor rekenen met een woordprijs over het algemeen veel te duur wordt. Een goedlopende tekst zonder veel fouten corrigeren wij razendsnel en daarom is manuscript corrigeren bij ons zo goedkoop. Gemiddeld corrigeren wij ongeveer 15 pagina’s per uur, en meer als er weinig fouten in je tekst zitten. Het is daarom zeker de moeite waard bij ons een offerte aan te vragen. En hoe meer tekst je boek bevat, hoe meer korting wij verlenen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over manuscript corrigeren.

 

Reacties zijn gesloten.