Copywriter

Een copywriter is een tekstschrijver die precies kan schrijven wat jij wil zeggen. Meestal wordt een copywriter gezien als iemand die reclameteksten maakt. Tegenwoordig wordt veel reclame, ook wel wervende tekst, op het internet aangeboden. Zoek je een goede copywriter of tekstschrijver, ga dan naar de Schrijverije. Wij schrijven alle soorten teksten, van informatief tot grappig of wervend.

Copywriter en seo

Om je website vindbaar te maken op internet, kun je kiezen uit allerlei opties. Een goede website is natuurlijk heel belangrijk maar ook goede teksten, het liefst seo teksten op je site zijn onmisbaar. Daarnaast is regelmatig bloggen op Facebook en andere social media belangrijk. Een tekstschrijver/copywriter kan de geschikte teksten voor op je website en social media schrijven. De Schrijverije is gespecialiseerd in seo webteksten, het schrijven van blogs en beheerst alle technieken van de moderne copywriter.

copywriter

Corrigeren, redigeren of teksten schrijven

Over het algemeen schrijft een copywriter hele nieuwe teksten maar bij de Schrijverije kan je ook je eigen teksten laten corrigeren of redigeren. Zo ben je er zeker van dat de tekst precies voldoet aan jouw wensen. Bij corrigeren van tekst kijkt een tekstschrijver alleen naar spelfouten en grammatica. Redigeren gaat iets verder; naast controleren van spelling en grammatica wordt ook de zinsbouw onder de loep genomen. Verder wordt gekeken naar duidelijkheid en helderheid van de tekst en de indeling in alinea’s.

Seo copywriter

Als je goed wilt worden gevonden op het internet is het belangrijk dat je goede seo teksten hebt. De copywriters van de Schrijverije zorgen daar graag voor. Teksten die helemaal voldoen aan de eisen van Google en andere zoekmachines zodat je website hoog gaat scoren in de zoekresultaten en je bezoekers je goed kunnen vinden.

Alle onderwerpen teksten

De Schrijverije kan over alle onderwerpen teksten voor jou schrijven. Onze copywriters hebben veel ervaring met tal van onderwerpen en wat we niet weten zoeken we op. Wij adviseren jou graag over websites, website teksten, seo teksten en social media teksten. Neem contact met ons voor vrijblijvend advies en informatie. Mail of bel ons of gebruik de offerteknop.

 

 

Reacties zijn gesloten.