Website corrigeren

Heb je een mooie website gemaakt of laten maken maar ben je niet tevreden over de teksten op je website? Je kunt bij de Schrijverije kiezen voor website corrigeren: kwaliteit tegen een geweldig tarief. Wij kijken je website snel en vakkundig na, waarbij je kunt kiezen uit corrigeren of redigeren. Je kunt ook kiezen voor corrigeren inclusief seo.

website corrigeren of redigeren

Ben je in grote lijnen tevreden over je website teksten dan kun je het beste kiezen voor website corrigeren. Wij veranderen dan zo weinig mogelijk aan jouw tekst, maar halen wel spelfouten uit de tekst, zorgen er voor dat de zinnen goed lopen en halen dubbele woorden uit de tekst. Nakijken op spelling en grammatica dus.

Vind je je tekst eigenlijk niet zo geweldig en wil je betere teksten, kies dan voor website redigeren. Dit gaat verder dan website corrigeren: we kijken de tekst niet alleen na op spelling en grammatica maar herschrijven jouw tekst. Misschien wil je een pakkender webtekst, commerciëler, informatiever of misschien wel luchtige of grappige tekst. Bij de Schrijverije kan het allemaal.

website corrigeren

Website corrigeren inclusief seo

Wil je dat je website ook goed wordt gevonden in de zoekmachines? Kies dan voor website corrigeren inclusief seo. Wij verwerken belangrijke zoekwoorden in je tekst, op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid. Allemaal zaken die er toe leiden dat jouw website goed wordt gevonden in Google. Door hoger te scoren in Google krijg je meer bezoekers op je site!

Tarieven en werkwijze

Wij corrigeren, redigeren en schrijven seo teksten voor alle websites. Of je nu een zakelijke site hebt, een webshop, een persoonlijke website of een online CV, wij zorgen ervoor dat je website teksten tot in de puntjes verzorgd zijn. Heb je belangstelling voor website corrigeren, neem dan contact met ons op. We bekijken de teksten op je website en maken een offerte op maat. Richtlijn tarief: als je enkele pagina’s tekst op je website hebt dan kost website corrigeren of redigeren een paar tientjes. Wil je ook seo teksten, zoekmachinevriendelijk, dan kost dat een paar tientjes meer. Het is dus zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen voor website corrigeren. Bel, mail of gebruik de offerte knop.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.