Scriptiebegeleiding Rechten

Gaat het werken aan je scriptie niet zo lekker? Dan is goede scriptiebegeleiding een uitkomst. Gelukkig werkt De Schrijverije hiervoor samen met RL-Media. Daar is uitstekende scriptiebegeleiding voorhanden, samen met juridische en fiscale kennis. RL-Media verzorgt scriptiebegeleiding door het hele land. Je communiceert daarbij online en spreekt elkaar telefonisch. Wil je face-to-face een afspraak maken, dan kan dat ook. Alleen moet je dan misschien een stukje reizen. Bel rechtstreeks met 06-29426073  of  085-8771712 voor meer vrijblijvende informatie of stuur een e-mail naar info@schrijf-met-plezier.nl.   

scriptiebegeleiding

Burgerlijk recht en belastingrecht

Vanzelfsprekend is de scriptiebegeleiding die door RL-Media wordt verzorgd gericht op perfecte spelling en grammatica. Maar bovendien is civiel rechtelijke en fiscaal juridische kennis op academisch niveau voorhanden. Jouw scriptiebegeleider kan dus ook bronmateriaal op haar relevantie beoordelen en aanwijzingen geven als het betoog vaktechnisch niet juist blijkt te zijn. Kortom, RL-Media verzorgt scriptiebegeleiding op hoog niveau.

Universitair, HBO en MBO niveau

Scriptiebegeleiding fiscaal-recht en scriptiebegeleiding civiel recht wordt door RL-Media aangeboden op alle relevante afstudeerniveaus. Dus zoek je naar:

  • scriptiebegeleiding WO studenten ?
  • scriptiebegeleiding HBO studenten ?
  • scriptiebegeleiding MBO studenten ?
Meld je aan en krijg de gevraagde ondersteuning!

Net als De Schrijverije is RL-Media een compact kantoor. Dat vertaalt zich in een bescheiden tarief voor de scriptiebegeleiding. Dus of je nu schrijft aan een scriptie burgerlijk recht of een scriptie belastingrecht: voor 39,95 euro per uur ben je verzekerd van een scriptiebegeleider met hart voor jouw zaak. Bovendien is deze onderwijsdienst vrijgesteld van btw. Vergelijk dit tarief maar eens met de grote bureaus die zich ook op deze vorm van onderwijs toeleggen!

Vraag vrijblijvend om informatie via e-mail: info@schrijf-met-plezier.nl
Bellen kan natuurlijk ook: 06-29426073  of  085-8771712. Je kunt ook altijd contact opnemen met de Schrijverije voor meer informatie. 
Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en stop met piekeren over je scriptie. Met deze scriptiebegeleiding wordt het schrijven van jouw scriptie een makkie!

Voor hulp bij scripties in andere vakgebieden:

Scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau Scriptium verzorgt excellente scriptiecorrectie en -begeleiding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.