Nieuwe vestiging: Schrijverije Veeningen

Samenwerking

Na 15 jaar is het dan zover: De Schrijverije heeft er een tweede kantoor bij. In 2005 begon Sonja Schwedersky met De Schrijverije: brieven schrijven, bezwaarschriften opstellen, juridische dienstverlening voor de advocatuur, website teksten maken, kennisbank artikelen schrijven en natuurlijk leuke blogs maken. Het werd met de jaren steeds drukker waardoor De Schrijverije externe tekstschrijvers moest inhuren om het vele werk aan te kunnen.

Eén van de tekstschrijvers die voor De Schrijverije aan de slag ging was Richard Mulder. Sinds een jaar schrijft Richard allerlei teksten; van sollicitatiebrief tot bezwaarschrift, blogs en SEO teksten. Hij was zo enthousiast over het werk dat hij besloot een eigen vestiging te beginnen: De Schrijverije Veeningen. Een volledig zelfstandig kantoor. Voorlopig doet hij nog veel opdrachten voor De Schrijverije maar zijn eigen werkportefeuille neemt langzaam maar zeker toe. Logisch, want Richard is niet alleen een goede tekstschrijver maar ook een prettig persoon. Bel gerust met vragen over bezwaarschriften, want Richard vindt het fijn om zich in het probleem te verdiepen en je te helpen. Leuk om te weten: Richard was 10 jaar lang gerechtsdeurwaarder!

Samenwerking
Young asian and caucasian partners giving high five at workplace, diverse motivated colleagues celebrate goal achievement, business win, successful teamwork, good result, support and victory concept

Samen staan we sterk

Sonja en Richard denken er hetzelfde over: samen staan we sterk. We zijn geen concurrenten, nee, we zijn samenwerkers. We helpen elkaar, vervangen elkaar, leren van elkaar, versterken elkaar. We streven dezelfde doelen na: onze klanten zo goed mogelijk helpen, goede bereikbaarheid, laagdrempeligheid, hoge kwaliteit én een scherp tarief. Grote én kleine opdrachten hebben onze volledige aandacht.

Onze tekstschrijvers

We maken bij De Schrijverije graag gebruik van de talenten van onze tekstschrijvers.

Sonja, directeur van De Schrijverije, denkt graag met je mee: hoe kan je website beter? Kies je voor kennisbank artikelen of voor blogs? Wat is een goede benadering voor jouw klanten, de je- of de u-vorm? Als SEO specialist kan Sonja veel voor jou betekenen. Zij heeft ook een ruime juridische kennis in huis waardoor het corrigeren van allerlei juridische documenten vakkundig gebeurt. Daarnaast is zij het aanspreekpunt van De Schrijverije en verzorgt zij boekcorrecties, de acquisitie en het klantcontact.

Richard bijt zich graag vast in een onderwerp, verdiept zich in jouw website en diensten om vervolgens supergoede teksten te schrijven. Hij is een prettige sparringpartner en heeft verstand van allerlei zaken. Hij weet alles van het incassotraject maar óók van gezonde voeding, veganisme en allerlei andere onderwerpen.

Ruud schrijft ook over wat moeilijkere onderwerpen moeiteloos goede teksten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het begeleiden van scriptiestudenten rechten en weet hij alles van belastingrecht.

Sascha heeft net zijn eerste boek gepubliceerd en studeert binnenkort af als maatschappelijk werker. Schrijven vindt hij geweldig leuk, vooral over zorg-gerelateerde onderwerpen.

Samenwerking met specialisten

Wij werken ook samen met specialisten op andere vakgebieden. Kevin van Beek bijvoorbeeld helpt je graag met alle technische aspecten rondom je website. Hij zorgt voor een geweldige URL structuur, een betere snelheid van je site, SEO & SEA optimalisatie en alles wat nodig is om jouw vindbaarheid binnen zoekmachines te vergroten.

We hebben een uitgebreid netwerk en kunnen ook vertalingen voor je verzorgen of een bedrijfsadviseur.

Of je nou eenmalig een sollicitatiebrief nodig hebt, en vakkundig geschreven bezwaarschrift, goede teksten voor op je website, een wekelijkse blog of 100 SEO teksten wil bestellen, bij De Schrijverije zit je altijd goed. Wij houden van een goede en prettige samenwerking, hanteren en scherp tarief en leveren altijd snel. Bel ons gerust op, stuur een app of vul het offerte formulier in!

De Schrijverije 
06-377.33.336
info@schrijverije.nl                                         

De Schrijverije Veeningen
06-397.71.631
richard@schrijverije.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.