Bezwaar maken toeslagen

Je hebt een beschikking ontvangen van de belastingdienst over je toeslagen en bent het er niet mee eens. Je krijgt te weinig toeslag of moet een gedeelte terugbetalen. Tegen een beschikking toeslagen kun je bezwaar maken waarna je toeslagen opnieuw worden berekend. Te weinig huurtoeslag krijgen kan heel vervelend zijn en maken dat je in financiële problemen komt. Wacht dan niet te lang met bezwaar maken zodat je snel de toeslagen krijgt waar je recht op hebt. Meestal heb je zes weken de tijd om bezwaar te maken. De Schrijverije helpt je graag met bezwaar maken toeslagen belastingdienst.

Hoe wij helpen

Wij hebben al vaak bezwaar gemaakt tegen beschikkingen van de overheid, ook tegen foutieve beschikkingen toeslagen belastingdienst. De Schrijverije werkt dan ook snel, zeker als je alle benodigde informatie aan ons toestuurt. Meestal heb je binnen 48 je bezwaarschrift zodat je snel een nieuwe beschikking kunt krijgen, en het geld waar je recht op hebt. Stuur ons de beschikking waartegen je bezwaar wilt maken en zet de redenen waarom je het er niet mee eens bent op papier. Wij maken er een goede brief van die je zo kunt versturen.

bezwaar maken toeslagen

Bewijzen meesturen

Om te krijgen waar je recht op hebt, heeft de belastingdienst bewijzen nodig. Zo moet je inkomen en vermogen bekend zijn voor het aanvragen van alle toeslagen. Voor huurtoeslag moet ook je maandelijkse huurprijs bekend zijn en ook je gezinssamenstelling is belangrijk. Meestal heb je dus een uittreksel van de gemeente nodig, een huurcontract van je woningbouwverhuurder of andere bewijsstukken. Zorg daarom dat je snel begint met je bezwaarschrift zodat je op tijd alle bewijzen kunt verzamelen. Wil je de hulp van de Schrijverije inschakelen bij het maken van bezwaar toeslagen? Mail of bel ons, of gebruik de offerte knop voor meer informatie. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en zijn deskundig. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Reacties zijn gesloten.