Affiliate marketing

Wil je geld verdienen met je website, dan is affiliate marketing iets voor jou. Wil je succesvol zijn als affiliate, dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • een goede website hebben
  • veel bezoekers op je website krijgen
  • geschikte publisher(s) vinden
  • je aanmelden bij een affiliate netwerk.

Dit is in een notendop wat belangrijk is als je geld wilt verdienen met je website. De Schrijverije schrijft veel teksten voor affiliates, zodat hun websites optimaal zijn en goed worden gevonden in de zoekmachines.

affiliate

Wij werken samen met Instelligence B.V., dé intermediair voor succesvol ondernemen op het internet. Dit bedrijf heeft het geweldige Stellia CMS ontwikkeld, hét platform voor affiliates.
Hier kun je terecht voor je affiliatewebsite, geschikte publishers vinden en hulp krijgen bij het plaatsen van banners of het ontwerpen van reclamemateriaal. Instelligence is jouw partner als je overweegt affiliate te worden maar ook als publisher vind je hier alles wat je zoekt: goede affiliates!

Wat is een goede affiliate website

Een goede website is een eerste vereiste om succes te hebben. Kies je voor een blog website? De Schrijverije kan ook je blogs verzorgen, wekelijks, maandelijks, of wat je maar wilt. Heb je een webshop? De Schrijverije kan je productteksten verzorgen of andere teksten voor op je site. Je kunt ook kiezen voor een vergelijkingssite, een review website, een startpagina of voor een informatieve website. Wat je ook voor website kiest, goede teksten zijn altijd uiterst belangrijk. Zowel om goed te worden gevonden door de zoekmachines als om je bezoekers te informeren, te verrassen en vast te houden, te bewegen tot actie of om terug te laten keren naar je site.

Geld verdienen

Geld verdien je met je website als bezoekers klikken op advertenties van derden, de publishers. Die derden betalen jou per klik, per aantal weergaven, of voor andere acties die bezoekers hebben ondernomen. Lees meer over geld verdienen als affiliate op de website van Instelligence  of ga meteen naar de website van Stellia. Je kunt daar ook interessante artikelen lezen over affiliate marketing en een uitgebreide kennisbank over affiliate.

Reacties zijn gesloten.